gokgann
Üye
- 17 Ocak 2025
- 887
- 0
Binance Smart Chain (BSC) tabanlı TUT Coin, popüler kripto para borsası KuCoin’de listelenmesi öncesinde büyük bir yükseliş yaşadı. CoinGecko verilerine göre TUT, son 24 saatte %180 oranında artış göstererek 0,037 dolara kadar yükseldi.
Bu yükselişle birlikte TUT Coin’in haftalık kazancı %2800 seviyesine ulaştı ve dönem içerisindeki en iyi performans gösteren altcoinlerden biri oldu. Günlük işlem hacmi 43,8 milyon dolara ulaşarak bir önceki güne kıyasla neredeyse iki katına çıktı. Piyasa değeri ise 21,5 milyon dolar seviyesinde bulunuyor.
KuCoin Listelemesi ve TUT’un Geleceği
TUT Coin’in yükselişi, KuCoin’in USDT işlem çiftiyle listeleme duyurusunun ardından hız kazandı. TUT yatırma işlemleri şu anda açıkken, çekim işlemleri 20 Mart 2025 saat 10:00 (UTC) itibarıyla yalnızca BSC-BEP20 ağı üzerinden gerçekleştirilebilecek.
Ayrıca, TUT’un son 24 saat içinde Gate.io ve Bitget gibi diğer büyük merkezi borsalarda da listelenmesi, coinin fiyatını yukarı taşıyan diğer önemli faktörlerden biri oldu. Bunun yanı sıra, Binance’in erken aşama kripto projelerini öne çıkaran Binance Alpha platformunda TUT’un yer alması, topluluk içinde Binance borsasında da listelenebileceği yönünde spekülasyonları artırdı.
Fiyat Hareketleri ve Beklentiler
TUT’un son dönemdeki sert yükselişi topluluk içinde bölünmelere yol açtı. Bazı yatırımcılar, büyük borsa listelemelerinin ardından genellikle satış baskısının arttığını belirterek fiyatın düşebileceğinden endişe ediyor. Daha önce de benzer bir durum yaşanmış, Arkham (ARKM) tokeni Upbit listelemesinin ardından %55 yükselmiş ancak kısa sürede büyük bir değer kaybı yaşamıştı.
Diğer yandan, bazı yatırımcılar TUT’un hala yükseliş potansiyeli taşıdığına inanıyor. Bir analist, 26,6 milyon dolarlık piyasa değerinin kritik bir seviye olduğunu belirterek, bu seviyenin üzerinde kalındığı sürece yükselişin devam edebileceğini öne sürdü. Başka bir analist ise 100 milyon dolarlık piyasa değerinin potansiyel bir hedef olabileceğini, Binance Futures listelemesine yönelik spekülasyonlar ve güçlü alım hareketlerinin devam ettiğini ifade etti.
TUT Coin Nedir?
TUT Coin, başlangıçta Binance Smart Chain üzerinde token oluşturmayı öğretmek amacıyla geliştirilen bir proje olarak ortaya çıktı. Zamanla büyüyerek, blockchain teknolojisi ve kripto paralar üzerine eğitim odaklı bir platforma dönüştü.
TUT, yapay zeka destekli bir eğitim platformunu finanse eden bir kripto para birimidir. Kullanıcılara blockchain, kripto para ve merkeziyetsiz finans (DeFi) alanlarında interaktif öğrenme modülleri, sınavlar ve merkeziyetsiz sertifikasyon programları sunar.
Ayrıca, TUT sahipleri premium eğitim içeriklerine erişim sağlayabilir, stake işlemleri gerçekleştirebilir, yönetişim oylamalarına katılabilir ve platforma katkıda bulunarak ödüller kazanabilirler.
TUT Coin’in geleceği, hem büyük borsalardaki listelemeler hem de eğitim odaklı kullanım alanlarının artmasıyla şekillenmeye devam edecek gibi görünüyor. Kripto para piyasasının dalgalı yapısı göz önüne alındığında, yatırımcıların dikkatli hareket etmesi büyük önem taşıyor.