gokgann
Üye
- 17 Ocak 2025
- 891
- 0
Kripto borsası Bitget, Porsche Cup Brasil 2025'te bir sürücüyü sponsorlayan ilk kripto şirketi olma yolunda tarihi bir adım attı. Latin Amerika'nın en büyük Grand Touring kategorilerinden biri olarak kabul edilen Porsche Cup Brasil 2025, 2025 sezonunun açılış yarışına Nisan ayında başlayacak.
Bitget'in Sponsorluk Anlaşması ve Flávio Sampaio
Bitget, Porsche 911 GT3 Cup modelinin üzerine yerleştirilecek olan siyah ve mavi renkleriyle dikkat çekecek. Bu renkler, Bitget'in imza renkleri olup, yüksek performanslı motoru ve 510CV gücündeki motoruyla Porsche 911, Bitget'in verimlilik konusundaki taahhüdünü simgeliyor.
Profesyonel yarışçı Flávio Sampaio, Bitget'in sponsorluğuyla ilgili heyecanını dile getirdi. Sampaio, sponsorluk anlaşmasının motorsporları hayranlarını kripto dünyasına çekme konusunda önemli bir adım olacağına inandığını belirtti. "Spor hayranlarının profili, kripto yatırımcılarıyla benzerlikler taşıyor. Bu iki dünyayı birleştirerek ilginç bir bağlantı kurabileceğimizi düşünüyorum," dedi Sampaio.
Bitget Token'da Yükseliş
Son 24 saatte, Bitget Token (BGB) %4.2 oranında değer kazanarak 5.09 $ seviyesine yükseldi. Haftalık artış oranı ise %8.14 olarak kaydedildi. Bu artış, token'ın ticaret hacminin %34.4 oranında artarak yaklaşık 148 milyon dolara ulaşmasıyla birlikte, Bitget’in pazarındaki hareketliliği de gözler önüne seriyor.
CEO Gracy Chen'in Yorumları
Bitget CEO’su Gracy Chen, bu sponsorluk anlaşmasının, Brezilya'da kripto benimsemesini artırmayı hedeflediğini belirtti. Chen, "Bir motorsporu profesyoneli ile işbirliği yapmak, teknolojiye değer veren ve hesaplı risk almayı seven bir kitleye ulaşmamızı sağlıyor," şeklinde açıklama yaptı.
Brezilya, kripto benimsemesinin son yıllarda hızlı bir şekilde arttığı bir ülke olarak Bitget için önemli bir pazar. Chainalysis verilerine göre, Brezilya, 2024 yılında Latin Amerika’da kripto işlem değeri açısından ikinci sırada yer alarak, yalnızca Arjantin'in gerisinde kaldı.
Brezilya'da Kripto Düzenlemeleri
Brezilya, yakın zamanda çalışanların maaşlarının %50'sine kadarını kripto para birimi olarak talep etmelerini sağlayacak bir yasa tasarısını meclise sundu. Bu tarihi yasa, aynı zamanda işverenlere çalışanlarına sanal varlıklarla ilgili eğitim materyalleri sunmalarını zorunlu kılacak. Bu yasa, kripto para birimlerinin risklerini ve fiyat dalgalanmalarını daha iyi anlamaları için büyük bir fırsat yaratacak.
Bitget'in Porsche Cup Brasil 2025'teki sponsorluk anlaşması, şirketin kripto dünyasında daha geniş bir kitleye hitap etme stratejisinin bir parçası olarak dikkat çekiyor. Hem motorsporları tutkunlarına hem de kripto yatırımcılarına ulaşmak isteyen Bitget, Brezilya'daki artan kripto benimsemesi ile önemli bir pazarda hızla büyümeye devam ediyor.